2030 ve 2045 Yılında Neler Başımıza Gelecek? 2045’in Sırrı

2030 ve 2045 Yılında Neler Başımıza Gelecek? 2045’in Sırrı

YOK ARTIK! 2030 ve 2045 Yılında Neler Gelecek 2030'a Geri Sayım. 2045'in Sırrı. 3 dk


Time dergisinin 2030 yılına bir geri sayım başlattığını biliyoruz. Bunun yanında 2045 yılına ait projeleride gördük. Peki, 2030 ve 2045 Yılında Neler başımıza gelecek? 2045 yılının sırrı ne?

2030 ve 2045 Yılında Neler Başımıza Gelecek?

Yeni bir gelecek tasarlıyorlar. Bu gelecek elbette hepinizin tahmin ettiği Metaverse evreninin yani öteki dünyada gerçekleşecek. Bunun için dünyanın en göz önünde bulunan dergisi Time bir geri sayım sayacı bile başlattı.

Time dergisi 2030’a geri sayım sayacı ne kadar düşündürücü olsa da aslında bu proje daha derin ve nihai hedefinin 2045 yılı olduğu düşünülüyor çünkü şuanda ortaya çıkan proje ayrıntıları bize 2045 yılını işaret ediyor.

Tabi buradan da şunu çıkartabileceğimizi söyleyeyim büyük kaos içeren komplo teorileri özellikle zombi teorisi gibi yapay bir kıyameti içeren tüm senaryolar gerçekleşecekse 2045 yılından sonra olacak diyebiliriz. Detaylarına elbette birazdan değineceğiz ve neden bu şekilde düşündüğümü daha net anlayacaksınız.

2020 ile başlayan proje

2020 yılından beri dünya üzerinde yapılanları zaten hepiniz farkındasınız. Bunun akabinde ikinci aşama ile metaverse evren tanıtımı ve amaçlanan insanları çekim işlemi de başarılı oldu.

Peki, metaverse neden bir cazibe merkezi olarak insanların bu kadar ilgisini çekti? Hiç düşündünüz mü?

İnsanları en zayıf noktalarından girdiler. İlk önce insanların yeni bir evren ile istedikleri gibi tasarlama yönetme ve yaşamasını gösterdiler. Bunu aslında pazarlama yöntemi de diyebileceğimiz bir yolla yaptılar.

Hastalık ve kısıtlamalar ile boğuşan insanlara yeni bir özgürlük vaat ettiler. Arzı yarattılar ve talebi karşıladılar yani. Şimdide burada bir ölümsüzlük vaat ediyorlar. Evet ölümsüzlük. 2045in sırrı da burada saklı aslında.

Başka bir dünya tasarlanıyor!

Metaverse evreninde insanları diğer çeken nokta para kazanmak. Evet, NFT bitcoin altcoin derken normal şartlarda kazanılması zor olan miktarda paraları çok basit yolla kazanıldığı insanlara empoze edildi. Şuanda birçok insan bu merkeziyet siz para sisteminin içine dâhil oldu.

Bunları haber ağını kullanarak çok basit bir yolla yaptılar. Hatırlayın 12 yaşındaki çocuk balina NFT’leri satarak 290 bin sterlin kazandı ya da 14 Yaşındaki Bir Kız, NFT ile 10 Dakikada Milyonlar Kazandı! Şeklinde haberler yapıldı. Yâda coinler ile saatler içerisinde parasını 100e katlayanlar. Burada şunu söylediler aslında “bu çocuklar bile yapabiliyor sen neden yapamıyorsun.”

Gayet de başarılı oldu tüm dünyada milyonlarca insan bu sistem içerisine dâhil olmaya çalışıyor. Metaverse arsa satışlarını biliyorsunuz İstanbul’da arsa kalmadığı söyleniyor. Görmediğiniz bilmediğiniz  sanal bir arsaya para vermek yatırım yapmak. Normalde söyleseniz bunu insanlara yeni bir dolandırma yöntemi derlerdi hemen İstanbul köprülerini satan dolandırıcıları örnek gösterirlerdi, şuanda ise insanlar birbirileri ile yarışıyor.

Elon Musk ve Dmitry Itskov

Diğer bir aşamada böyle tamamlandı. Şimdi Elon muskın da üzerinde çalıştığı bir proje var. Neuralink tabii sadece Elon musk çalışmıyor bu proje üzerinde. Elon Musk Rusya şubesi Dmitry Itskov da bu proje üzerinde çalışan diğer bir isim.

Rus girişimci Dmitry Itskov tarafından 2011 yılından beri sinirsel arayüzler, robotik, yapay organlar ve sistemler alanında çalışıyor.

Rus uzmanların katılımıyla oluşturulan 2045 Projesiinsan zihnini ölümlü olan insan bedeninden soyutlayıp bilinci bir bilgisayara aktararak insanı biyolojik sınırlardan kurtarmayı yani ölümsüz ve ebedi varoluşu amaçlıyor.

Bağlantısız projeler aslında bağlantılı…

Aslında birbiri ile bağlantısız olan bu projeler ne kadar da birbiri ile bağlantılı olduğunu fark edebiliyor musunuz? 2045 projesine daha yakından bakalım şimdi daha da iyi anlayacaksınız.

2045 Projesi Avatar A- B- C D olarak isimlendirilen 4 ana aşamadan başlıyor. Projenin ilk aşaması olan Avatar A tamamlanmış bile. İnsan aklından geçen bilgilerin uzaktan gönderilip, sağlıklı bir şekilde tekrar beyne geri dönüş yapmasına olanak sağlayacak uzaktan kontrollü yapay vücut oluşturma aşaması tamamlandı.

Avatar B aşamasında; Ölen bir insan beyninin organ nakline benzer bir şekilde nakledileceği yapay vücut. Bu vücut nakledilen beyne konaklık yapacak, beyni canlı tutacak ve çevre ile etkileşim içerisinde olacak. 2025 yılına kadar tamamlanması bekleniyor.

Avatar C aşaması; Ölen bir insan beyninin, kişiliğinin, zihninin ve şuurunun aktarıldığı yapay vücut. Projeye göre ilk başarılı zihin aktarımı 2035 yılında gerçekleşecek.

Avatar D aşaması ise Hologram formunda yapay vücut üretimi. 2045 projesinin ana amacı yani. Hologram avatara sahip insanlar asla hastalığa yakalanmayacaklar ve böylece ölümsüzlüğün yanı sıra hasta da olmayacaklar deniliyor projede.

Tüm detaylar ve daha fazlası videoda….

Ben Halil BAKMIŞ Kanalıma ÜCRETSİZ abone olmayı Unutma! TIKLA!!

► Instagramdan beni takip et: https://bit.ly/3CgoLyU

Bu videolarıda izlemelisin:

ÇİN’DE NELER OLUYOR? YENİ BİR SALGIN MI? GERÇEKLER

Zombiler Hakkındaki Gerçek – Türkiye Zombi Belgeseli

Yeşil Işık Saçan Meteor Düşüş Anı. İstanbul Marmara ve Ege de Yeşil Meteor Görüldü.

Müştak Baba 2022 Kehanetleri. 2022 Türkiye Kehanetleri


Sizin Tepkiniz Nedir?

Üzgün Üzgün
6
Üzgün
Kızgın Kızgın
5
Kızgın
Hahaha Hahaha
4
Hahaha
Beğendim Beğendim
2
Beğendim
İnanılmaz İnanılmaz
1
İnanılmaz
Sevdim Sevdim
13
Sevdim
Beğenmedim Beğenmedim
12
Beğenmedim
Bakmış
Bakmış kanalına hoş geldiniz. Dünyada birçok komplo teorileri yürütülmekte, ilginç bilgiler ortaya çıkmakta ve bilinmeyenler hakkında sıkça içerikler üretilmektedir. İşte tüm bu alanlarda sizlere en güncel ve en yeni içerikleri sunan Bakmış , sizleri ilginç kült bilgiler ile buluşturuyor. Dünyada ve ülkemizde popüler olan komplo teorileri hakkında en detaylı incelemelere ve videolara kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca gizemli olaylar ile ilgili birçok araştırma videolarına ve gizemli olaylar videolarını istediğiniz zaman Bakmış Youtube Kanalı üzerinden izleyebilirsiniz. Bakmış geniş içeriği ve birbirinden farklı özel konuları ile sizlere en güncel ve en ilgi çekici içerikleri en hızlı şekilde sunmakta ve bu içeriklerini video ile desteklemektedir. Aramıza hoşgeldin...

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Yazı Formatı Seçiniz
Serbest Yazı
Yazılarınıza Görseller Bağlantılar Ekleyebilirsiniz
Video
Youtube and Vimeo Embeds